98% Uit voorraad leverbaar
5 jaar garantie
German Engineering

Een verlichtingssysteem - duizend mogelijkheden NUMINOS®

Geen enkel project is hetzelfde. Maar veel projecten vragen om een uniform licht- en designconcept. NUMINOS® is een perfect gecoördineerd lichtsysteem dat functie, design en technologie op elkaar afstemt. Voor planners en makers. Voor elke behoefte. Voor een maximale verscheidenheid met een minimale inspanning.

Numinos Downlight
Numinos Spotlight
Witte baanschijnwerper in de boetiek

Meer vrijheid met een systeem.

Het NUMINOS® verlichtingssysteem biedt voor alle toepassingen constante licheigenschappen en een modern ontwerp. Kijk zelf maar en verken de kamer.

NUMINOS® MOVE M, DL
NUMINOS® S, CL
NUMINOS® L, 3f.
NUMINOS® L, PD
NUMINOS® L, CL

Wat u ook in gedachten heeft - het NUMINOS®-lichtsysteem schept ruimte voor ideeën.

Van hotels tot kantoren tot commerciële ruimtes of thuis. Van toepassing tot techniek en tot in detail: gelukkig kunnen de modulaire downlights en spots exact volgens de planning of de ruimtecondities kunnen worden geconfigureerd. En hoe veelzijdiger uw project is, hoe meer u profiteert van het NUMINOS®-verlichtingssysteem.

Een verlichtingssysteem, tot in het kleinste detail doordacht.

DOWNLIGHT

Hochleistungs-LED-Modul
Verkrijgbaar in zeven versies (68-75mm tot 176-186mm) met krachtige ledmodules in drie lichtkleuren (2700K, 3000K, 4000K) en verblindingsbeoordelingen (UGR 16, 19, 22).
Reflektor mit Halbstreuwinkel
Reflectoren naar keuze met halve strooihoeken van 20°, 40° of 55°.
Effektfilter
Diverse effectfilters (mat / prismatisch / elliptisch / honingraat) verkrijgbaar als accessoire.
Dekoring
Versiering als zichtbare afwerking in wit, zwart of chroom naar keuze.

NUMINOS® downlights zijn verkrijgbaar in starre of draaibare versie (4x vast en 3x draai- en zwenkbaar).

Verschiedene Produktvarianten der Downlights

SPOTLIGHT

Gehäuse mit LED-Treiber
Verkrijgbaar in drie behuizingsformaten (65x155mm, 85x175mm, 100x203mm) met krachtige ledmodules in drie lichtkleuren (2700K, 3000K, 4000K).
Dankzij de ingebouwde leddriver (geschikt voor fasedimmen, DALI) zijn alle spots geschikt voor directe aansluiting op 230V netspanning.
Linse mit Halbstreuwinkel
Lenzen naar keuze met halve strooihoeken van 24°, 36° of 60°.
Ring

NUMINOS® Spotlights zijn als zwenkbare of starre plafondspot, pendelarmatuur en als spot voor het 3-fase railsysteem verkrijgbaar.

Verschiedene Produktvarianten

Een verlichtingssysteem. Voor alle situaties.

Succes onder alle omstandigheden vereist teamspelers die schitteren met individuele kracht. Ontdek voor welke toepassingen NUMINOS®-armaturen bijzonder geschikt zijn.

Kies een voorbeeld dat u bevalt en laat u door ons inspireren.

Straffe leverdienst

Al meer dan 40 jaar is SLV een van de bekendste armaturenfabrikanten in Europa. Ook u kunt vertrouwen op in Duitsland ontwikkelde en geteste kwaliteit en betrouwbare levering. Onze voorraadartikelen kunnen binnen 24 uur worden geleverd in Duitsland (Europa 48 uur). Met onze vrij configureerbare armaturen wordt u direct na het voltooien van de configuratie op de hoogte gebracht van de levertijd.

Easy to install

Omdat efficiëntie altijd loont, zijn SLV-armaturen eenvoudig, snel en veilig te installeren. Aansluiting via montageplaat, railsysteem, snelkoppeling, veerklemmen en met kleurgecodeerde drivers (downlights) biedt een doorslaggevend voordeel: u bespaart tijd en moeite en dus kosten.

global.loading.alt_text
Wacht even...